Is de Ribeskin Co2 Carboxy behandeling gevoelig?

De ervaring van pijn tijdens de Ribeskin Co2 Carboxy behandeling kan variëren van persoon tot persoon. Over het algemeen wordt deze behandeling als mild ongemakkelijk ervaren, eerder dan pijnlijk. Hier zijn enkele belangrijke punten om te overwegen:

  1. Gevoeligheid van de huid: Sommige mensen hebben een gevoeligere huid dan anderen, wat kan leiden tot een licht ongemak tijdens de behandeling.

  2. Behandelingsgebied: De gevoeligheid kan variëren afhankelijk van het specifieke behandelingsgebied. Gevoelige delen van het gezicht kunnen iets meer ongemak veroorzaken dan andere delen.

  3. Tijdsduur: De behandeling zelf duurt meestal niet lang, wat de algemene ervaring van ongemak beperkt. Een eventueel gevoeligheid wordt doorgaans alleen ervaren de eerste minuut na het opbrengen van het face-masker en er zal een knetterend geluid ontstaan.

Het is belangrijk om eventuele zorgen of vragen over pijn of ongemak voorafgaand aan de behandeling te bespreken met de professionals van Ribeskin. Ze kunnen je geruststellen over wat je kunt verwachten en eventuele voorzorgsmaatregelen bespreken om de ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.