Over Ons

Karin Westendorp

Eigenaresse & Specialist

"Huidverbetering is mijn passie"

Mijn naam is Karin, ik ben 48 jaar oud en geboren in het mooie Aalten. Samen met mijn oudste dochter Sanne run ik met veel plezier  onze gloednieuwe schoonheidssalon in Winterswijk.

In 2017 besloot ik het roer om te gooien. Ik behaalde mijn diploma als Schoonheidsspecialiste en dook meteen  in de wereld van huidverbetering. Waarom zou je genoegen nemen met minder als er zoveel meer mogelijk is? 

In de afgelopen jaren heb ik talloze trainingen en opleidingen op hoog niveau gevolgd om mijn kennis en vaardigheden voortdurend te verbeteren. Het is mijn passie om elke dag opnieuw te streven naar de best mogelijke huidverzorging voor onze klanten. Het is geweldig om te zien hoe mensen zich zelfverzekerder en stralender voelen na een behandeling.

Met onze academy verzorgen we de diverse trainingen op het gebied van huidverbetering aan mede huidprofessionals. 

 

Kijk ik ernaar uit om je te verwelkomen in onze salon en je te helpen je huiddoelen te bereiken. Want jouw huid verdient alleen het allerbeste! 🌟

Kom langs en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen!


Mijn naam is Sanne, ik ben 22 jaar oud en kom uit het gezellige Ulft. In 2021 heb ik mijn diploma als Schoonheidsspecialiste behaald en sindsdien heb ik me volledig gericht op mijn grote passie: huidverbetering. Door diverse hoogwaardige opleidingen te volgen, heb ik me ontwikkeld tot een specialist met de kennis en vaardigheden om jullie te voorzien van de nieuwste en meest effectieve behandelingen voor een stralende huid.

 

Wat is mijn passie?

Er is niets mooier dan iemand te zien stralen na een behandeling en te weten dat ik heb bijgedragen aan hun geluk en zelfverzekerdheid. Samen werken we aan een gezonde, stralende huid waarin jij je op je best voelt! 🌟

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen je huiddoelen te bereiken! 


Onze nieuwe Salon

 

In mei van dit jaar hebben we onze salon aan huis verruild voor een prachtig nieuw pand aan de Ratumsestraat 35a in Winterswijk!  Waarom deze verandering? Simpelweg, omdat we meer ruimte nodig hadden!

Onze nieuwe salon beschikt over maar liefst 3 behandelcabines en een schitterende theorieruimte. Hier kunnen we niet alleen onze klanten optimaal van dienst zijn, maar ook onze trainingen voor de academy verzorgen. 

 

We zijn ontzettend trots op deze stap en kunnen niet wachten om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie.

 

Kom langs en ervaar zelf het verschil!

 

Liefs Karin en Sanne